4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyar Denizli'yi bekliyor

Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Seyrantepe Spor Komleksi'nde yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, üst üste alınan 2 galibiyetle takımın özgüven kazandığını belirterek, "Sezon başından beri iyi futbol oynuyorduk, ancak şansızlık ve olumsuzluklar peşimizi bırakmıyordu.

Bununla beraber aksayan yönlerimiz ile motivasyon eksikliğimiz vardı. Üst üste iki hafta aldığımız galibiyetle iyi bir çıkış yakaladık. Denizlispor'u yarın yenersek bu galibiyetler değer kazanacaktır. İlk yarıyı 20 puanın üzerinde kapatmamız bizim için çok önemli. Böylece ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmiş oluruz" diye konuştu.

Taraftarları sağduyulu olmaları konusunda uyarıda bulunan Başkan Akyıl, "3 maç seyircisiz oynadık, çok dikkatli olmamız lazım. Taraftarlarımızın da desteğiyle Denizlispor'u yeneceğiz. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Taraftarlarımızdan 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz.

Diğer statlarda görüyoruz takımları mağlup olsa da alkışlıyorlar. Biz ise yuhalandık, rakibi alkışladık. Taraftarlarımızdan sağduyulu olmasını istiyoruz. Kritik durumdayken üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir noktaya geldik. Bu nedenle taraftarlarımız biraz sabır göstersinler ve takımlarını desteklesinler" dedi.

BİYEDİÇ: MORAL BULDUK

Teknik Direktör Nejat Biyediç, sahalarında oynayacakları Denizlispor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, iki hafta üst üste galip gelerek, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını, Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor'u yenerek büyük moral bulduklarını söyledi. Biyediç, haftalar sonra ilk kez taraftarların önünde sahaya çıkacaklarını belirterek, "Aldığımız iki galibiyet bizi havaya sokmamalı.

Bu sezonun bizim için en önemli maçına çıkacağız. Denizlispor maçını kazanırsak rahat bir nefes alırız, üst sıralara çıkar ve ligin ikinci yarısına da sorunsuz bir şekilde gireriz. Taraftarlarımızdan futbolcularına güvenmelerini, takımdan desteklerini eksik etmemelerini istiyorum. Ligin ikinci yarısına 20 puanlı girmek istiyoruz. Bunun içinde sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmamız gerekir" dedi.

ERCİYES MAÇI PRİMLERİ DAĞITILDI

Diyarbakırspor yönetimi, Denizlispor maçı öncesi futbolculara Kayseri Erciyesspor galibiyeti primlerini dağıttı. Yeşil-kırmızılı yönetim, geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle futbolculara 7'şer bin YTL galibiyet primi dağıttı.

Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, "Yönetimimiz verdiği sözü yerine getirerek futbolcularımıza aldıkları başarılı sonuç nedeniyle hakettikleri primi ödedi. Futbolcularımız yeterki başarılı sonuçlar almaya devam etsinler. Biz de onları sevindirmeye devam edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 10:58:20
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 15:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?