7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyar futbolcuların alacaklarını ödedi

Diyarbakırspor'da yönetim kurulu, futbolcuların alacakları ödedi. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, konunun büyütüldüğünü ifade etti.

Gölcük, "Her kulüpte sorunlar var, kulübümüzde yaşanan küçük bir sorun büyütüldü. Futbolcularımızın alacaklarının günü biraz geçmişti. Yönetim kurulu, kendileriyle görüşüp, konuyu çözdü ve futbolcuların alacaklarını ödedi. Antalya kampı boyunca takımda en küçük bir olumsuzluk yaşanmadı. Bizi içten vurmak istiyorlar, fakat bu gibi şeyler suni şeylerdir. Eğer konu para konusuysa halledildi" dedi.

Takımla ilgili bilgiler veren Asbaşkan, "Murat Yiğiter, ailevi nedeniyle oynamak istemedi, biz de olumlu karşıladık.Takım kaptanlığına futbolcularımızdan Cumhur Bozacı'yı getirdik. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Atilla Birlik ile anlaşarak yollarımızı ayırdık. Sakatlığı bulunan Recep Asil'i kadromuzda tuttuk. Teknik direktörümüz, bu oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi. Sakatlığı bulunan Oktay Derelioğlu'nun tedavisi sürüyor. Bu oyuncumuz Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Genç oyuncularımızdan Sinan Turan'ın ise sakatlığı sürüyor. Bugün yapacağımız son idmanla Antalya kampını tamamlayıp yarın uçakla Ankara'ya, oradan da Trabzon'a geçeceğiz. Trabzon'dan da karayoluyla Rize'ye gideceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 12:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?