4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyar maçı bekliyor

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-kırmızılı takım, yarın uçakla Ankara'ya gidecek.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Nejat Biyediç, futbolcularını saha içerisinde toplayarak, rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. Yeşil-kırmızılı futbolcular, antrenmanda düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından basına kapalı taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Recep Asil, idman sonrası yaptığı açıklamada, her maçta olduğu gibi bu maçta da sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Gençlerbirliği'nin seyircisi de yok. Biz zaten seyircisiz oynamaya alışığız, rahat oynarız. Belki de bizim seyircimiz daha fazla olur. Bizim için deplasman maçı önemli değil, önemli olan kazanmak. 3 maçtır gol yemiyoruz, bunu devam ettirirsek daha iyi olur. 3 hafta önce bize, '17 puanınız olacak, 3 maçta 9 puan alacaksınız' deseler, inanmazdık. Diyarbakırspor için önemli olan bundan sonrasıdır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 11:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?