7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyar topbaşı yaptı

Diyarbakırspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün idmanlarına başladı. Yeşil - kırmızılı takım, Antalya Bellek Kremlin kampında idmanlarına devam edecek.

Türkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 18 puanla 13. sırada tamamlayan Diyarbakırspor, ikinci yarı hazırlık startını verdi. 15 Ocak tarihine kadar devam edecek özel bir turnuvaya katılacak olan yeşil - kırmızılı kulüp, şimdiye kadar Oktay Derelioğlu, Muhammed Ali, Hüseyin Bak ve Ramazan Kurşunlu ile anlaştı.

Diyarbakırspor, Beşiktaş Paf takımında forma giyen ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay döneminde A takımında görev yapan Sezer ile prensipte anlaştı. Giresunspor'da top koşturan Ali Sakal'ın peşine düşen yeşil - kırmızılı kulübün, orta saha mevkisinde görev yapan bu oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi.

Teknik Direktör Nejat Biyediç'in bu futbolcunun transferi için yönetime baskı yaptığı öne sürülürken, Güven Kocabal'dan umduğunu bulamayan Diyarbakırspor, Beşiktaş'tan Ahmet Dursun'u renklerine katmak için görüşmelerini sıklaştırdı.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 16:25:40
Güncelleme :2 Ocak 2006 Pazartesi 16:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?