4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakır, gözünü Trabzon'a dikti

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Nejat Biyediç yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Boşnak teknik adam, çift kale maçı sık sık durdurarak, hata yapan futbolcularını uyardı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Recep ve Sinan Turan ile hasta olan kaleci Oğuz katılmadı.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçına odaklandıklarını belirterek, "Artık Diyarbakırspor için dönüşü olmayan bir yol başlamıştır. Trabzonspor maçında tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Acilen bir galibiyete ihtiyacımız var, Trabzonspor'u yenerek kötü gidişe son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz. Artık Diyarbakırspor'u eski başarılı günlerine döndürmek istiyoruz. Takımın sergilediği futboldan memnunum, ancak iyi oyunumuzu sonuca yansıtamıyoruz. Lig uzun bir maraton, ilk yarıda kalan maçlarda bayarılı sonuçlar alıp, devre arasına rahat girmek istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2005 Pazar 14:46:36
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 14:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?