4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakır'da galibiyet sevinci

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasını Trabzonspor galibiyetiyle kapatırken, Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, "Diyarbakırspor, hak etti ve kazandı " dedi.

Diyarbakırspor'un haftalar sonra galibiyetle tanışması, yeşil-kırmızılı camiada sevinç yaşanmasına neden olurken, Kulüp Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, takımının Trabzonspor karşısına galibiyete inanarak çıktığını hatırlatarak, "Çünkü kazanmak tek seçeneğimizdi. Futbolcularımız, 90 dakika boyunca saha içinde tüm güçlerini ortaya koyup büyük bir mücadele örneği sergiledi. Hak etti ve kazandı. Bu galibiyetimiz, inşallah bizim için bir çıkış olacaktır. Bu galibiyete şiddetle ihtiyacımız vardı, bize ilaç gibi geldi" dedi.
Taraftarlarının olmamasına çok üzüldüklerini ifade eden Aziz Gölcük, "Sezon başından beri bazı haksızlıklara uğrayıp puanlar kaybettik. Ligdeki durumumuz birden aleyhimize dönmüştü. Biz yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte durumumuzun şaşkınlığı içerisindeydik. Çünkü, bunu hak etmemiştik. Toparlanmamız gerekiyordu. Trabzonspor maçına kader maçı gözüyle bakıyorduk. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Artık bundan sonraki maçlarımızı daha dikkatli oynayıp, devre sonuna kadar en az puan kaybıyla gitmek istiyoruz. Diyarbakırspor'a başarısız sonuçlar yakışmıyor. Tüm Diyarbakırlıların takımlarına maddi ve manevi yönden destek olmaları gerekiyor. Bununla beraber, birlik ve beraberlik çok önemli bir faktördür" şeklinde konuştu. 

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 12:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?