4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakır'da prim dopingi

Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda yenerek çıkışını sürdüren Diyarbakırspor'da, futbolculara 7'şer bin YTL galibiyet primi verilecek.

Futbol Şube Sorumlusu Felat Hevedanlı, yaptığı açıklamada, son 3 haftadır takımının iyi performans sergilediğini belirterek, Galatasaray maçı dışında Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor maçını kazandıklarını hatırlattı.

Takımının dün deplasmanda çok iyi mücadele sergilediğini ifade eden Hevedanlı, ''Net bir skorla maçtan ayrıldık. Biz bu maçtan puan alacağımıza inanmıştık. İnancımızı yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kazandığımız bir penaltıyı da Serdar gole çeviremedi, ancak bu her futbolcunun başına gelebilir. Bunu sorun etmemek lazım. Bize galibiyeti yaşatan tüm futbolcularımızı kutluyoruz. Futbolcularımıza galibiyet primi olarak 7 bin YTL vereceğiz. 3 Puan bizi rahatlattığı gibi iyi bir moral de oldu. Kaliteli bir takımımız var. Oyuncularımız kalitelerini sonucu yansıtmaya başladılar. Galibiyet serimizin bu hafta Denizlispor maçında da devam edeceğine inanıyoruz.'' diye konuştu.

Hevedanlı, takımın Denizlispor maçı hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla başlayacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 13:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?