4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakır'ın zor haftası

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Seyrantepe Spor Komleksi'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Nejat Biyediç, futbolcularıyla saha içerisinde bir toplantı yaptı. Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından basına kapalı yarı sahada çift kale maç yaptı.

Kaleci Murat Yiğiter, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçını unutmaları gerektiğini ifade ederek, "Uzun bir zaman sonra 3 puanla tanıştık, inşallah bunun devamı gelir. Bu hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Kayseri'den puan veya puanlarla dönmek, Kayseri Erciyesspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kalan 4 maçımızda hedefimiz, arzuladığımız gibi, ligin ilk yarısını 12. veya 13. sırada tamamlamak. Çalışmalarımız iyi gidiyor, takımda güzel bir ortam var. Taraftarlarımızdan daha sakin olmalarını istiyoruz, çünkü verilen cezayı birlikte çekiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 11:30:36
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 11:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?