7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor alarm verdi

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da yönetim tüm taraftarları takıma destek olmaya çağırdı.

Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, kulübe maddi destek sağlanmadığı için transferde zorlandıklarını belirterek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Birçok futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardık. Ancak bu futbolcuları bonservis bedelleri yüksek olması nedeniyle transfer edemedik. Ancak taraftarlarımız merak etmesin, taraftarlarımızı memnun edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim olarak maddi desteğe ihtiyacımız var. İkinci yarıda zorlu bir fikstür bizi bekliyor. İşi çok ciddi tutmalıyız. Tüm Diyarbakırlılar'ı takımlarına maddi ve manevi destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, ikinci yarıda kendilerini zorlu bir fikstürün beklediğini belirterek, "Çok dikkatli olmak zorundayız. İkinci yarıya iyi başlamak zorundayız. Önümüzde 17 maçlık zorlu bir ikinci yarı fikstürü ile Türkiye Kupası maçları var. İkinci yarıda sahamızda 8, deplasmanda 9 maç oynayacağız. Sahamızda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği gibi güçlü takımlarla karşılaşacağız, deplasmanda ise küme düşme potasında bulunan takımlarla karşılaşacağız. Dikkatli olmalıyız, çünkü alt sıralardaki takımlarla orta sıralardaki takımlar arasında fazla bir puan farkı yok. Antalya kampında iyi hazırlanıp, eksiklerimizi gidererek, 2. yarıya eksiksiz girmek istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Biyediç, "Ender, Oktay Derelioğlu, Muhammed Ali ve kaleci Ramazan Kurşunlu'yu renklerimize bağladık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yabancı futbolcu da transfer edeceğiz. Yönetim kurulu ile birlikte hareket ediyoruz. Takımın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 13:36:33
Güncelleme :7 Ocak 2006 Cumartesi 15:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?