7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor Başkanı istifa etti

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdullah Akyıl, Diyarbakırspor'un ve Yönetim Kurulu'nun önünün açılması için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Akyıl, akşam saatlerinde gazete bürolarına faks çekerek, istifa ettiğini açıkladı. Kulüp Başkanı Akyıl, görev yaptığı süre içinde taraftarların hep desteğini aldığını belirterek, "İyi günde kötü günde taraftarımız hep yanımızda oldu. Onlara her zaman şükran borçluyum. Göreve geldiğim günden bu yana takımın başarısı için çalıştım. Artık başkan olmasam da, bir birey olarak üzerime düşen görevi yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Başkan Akyıl, görev yaptığı süre içinde yıprandığını ifade ederek, "İstifa konusunda Diyarbakırspor'un menfaatleri için detaylı bir açıklama yapmayacağım. İstifamın nedenleri ile gelinen noktayı daha sonra kamuoyuna açıklayacağım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 22:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacker_nirvanal IP: 85.102.201.xxx Tarih : 12.03.2006 15:18:28
aslıdna bunu önceden yapması lazımdı.diyarbakır git gide ne yazık ki kümeye düşüyor bunu engellememeiz lazım önüne geçmemiz lazım kendimizi toparlaamamız lazım ki hiç bşey yapmıyoruz yada elimizden geliyoda yapmak istemiyoruz saygılarımla;