7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor Samsun'a gitti

Turkcell Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı için 6 eksikle İstanbul aktarmalı olarak Samsun'a gitti. 

Hareket öncesi açıklamada bulunan Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, ligin son maçını galibiyetle kapatmak istediklerini belirterek; "Samsunspor maçında Mikiç, Mohammed, Sinan, Metin, Ender ve Oktay forma giyemeyecek. Bu maçta değişik bir kadroyu sahaya süreceğim, genç oyunculara şans vereceğim. Kaptan Cumhur ise İstanbul'da kafileye katılacak. Diyarbakırspor'un ligden düşmesine çok üzülüyorum. Yönetimle henüz bir görüşmede bulunmadık. Yönetimden gelecek sözleşme yenileme teklifine açığım" dedi. 

Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Avcı ise, Yeşil-kırmızılı kulübe bu sezon çeşitli yönlerden ağır darbeler vurulduğunu söyleyerek, "Diyarbakırspor'un başarılı olması önlenmiş, bizzat küme düşürülmüştür. Küme düşmeyi hak etmemiştik. Oynanan ayak oyunları ve ağır cezalar herkesi yıldırdı. Yapılmayacak şeyler yapıldı. 2 milyon nüfuslu şehrin futbolsuz kalmasını istediler. Diyarbakırspor Süper Lig'e yakışan, kendi yağında kavrulan bir takımdı. Ancak bu bazı çevrelerin hesabına gelmedi. Ligde son maçımızı Samsunspor ile oynayacağız. İki takımın da kaderi aynı" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 18:20:56
Güncelleme :14 Mayıs 2006 Pazar 14:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?