7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor'da istifa

Diyarbakırspor-Konyaspor maçında Konyasporlu oyuncu Bebbe'ye tekme atan Diyarbakırspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Felat Hevedanlı, düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.


Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Felat Hevedanlı, Basın Sözcüsü Aziz Gölcük ile Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Yaptığı hareket nedeniyle tüm spor kamuoyundan ve Konyaspor camiasından özür dileyen Hevedanlı, "Diyarbakırspor, sezon başından beri hakem hataları nedeniyle birçok puan kaybetti. Bundan taraftarlar da, biz yöneticiler de psikolojik olarak etkilendik. Pazar günü sahamızda oynadığımız Konyaspor maçında, rakibimiz maçı son 5 dakikasına kadar 1-0 önde götürmesine rağmen bir taşkınlık olmadı. Fakat Konyaspor'un golünü atan Bebbe'nin yaptığı hareket, taraftarlarımızı ve bizleri çok üzmüştü. Tribünlerde yapılan provokeler, taraftarlarımızı hareketlendirdi. Bir anda stat karıştı ve koltuklar kırılıp stada atıldı. Bu sırada ben de kendime hakim olamayarak Konyasporlu futbolcu Bebbe'nin baldırına hafif bir tekme atıp, bu futbolcuyu oradan uzaklaştırmak istedim. Yaptığım hareketin yanlış olduğunu bliliyorum. Bu nedenle, tüm kamuoyundan ve Konyaspor camiasından özür diliyorum. Bu hareketlerin bir birikimin sonucu olduğunu da söylemek isterim. Ben de bugün itibarıyla hem görevimden hem de kulüp yöneticiliğinden istifa ettim" dedi.


Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük de, statta güvenlik güçleri sayısının yeterli olmadığını iddia ederek, "Eğer statta güvenlik güçleri sayısı yeterli olsaydı. bu olaylar olmazdı. Bu, bizim konumuz değil" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 13:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?