3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor'da nefesler tutuldu

Diyarbakırspor yarın sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı için sabah ter idmanı yaptıktan sonra tesislerinde kampa girdi. Yeşil-kırmızılı yönetim bilet fiyatlarında indirime giderken, bayanlar ise maçı bedava izleyebilecek.

Yarın Karşıyakaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Diyarbakırspor'da nefesler tutularak, maç saati beklenmeye başlandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin kesinlikle 3 puan olduğunu söyledi. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Uğur, " Sakatlarımız tam anlamıyla düzeldi. Yeni transferlerimizle eski oyuncularımız kaynaştı. İnşallah bunu sahaya da yansıtırız. Takımla ilk maçıma çıkacağım, futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Dr. Abdurrahman Yakut ise, yönetime geldiklerinden sonra bir çok konuyu çözdüklerini, yeni teknik heyet getirip transferler yaptıklarını kaydederek, "Takımımızın hedefi belli. Taraftarlarımızla bütünleştik. Hedefimiz galibiyet. Taraftarlarımızın maça gelmeleri için bilet fiyatlarını ucuzlattık. Kapalı 10, Maraton 4, açık tribün ise 2 YTL'den satılacaktır. Bayan taraftarlarımız ise maçı bedava izleyebilecekler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 11:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?