7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor'da parola 3 puan

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Nejat Biyediç nezaretinde Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yapılan idman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil-kırmızılı ekip, daha sonra 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor ile maç yaptı.

Yeşil-kırmızılı ekip, karşılaşmayı 6-1 kazandı. Yeni transferlerden Mikiç ile Muhammed de ilk 11'de mücadele ederken, ikinci yarıda oyuna giren yeni transferlerden golcü futbolcu Oktay Derelioğlu ise 2 gol kaydetti.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek, "Çaykur Rizespor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bazı oyuncuların lisansının yetişmemesi, ofsayttan yediğimiz ilk gol, basit bir hatadan yediğimiz ikinci gol nedeniyle 3 puan kaybettik. Karşılaşma dönüşü elverişsiz hava şartları nedeniyle Ankara'da kalmak zorunda kaldık.

Bu da bizim için iyi olmadı, ama birçok takım da bizim çektiğimiz sıkıntıları çekti. 1-2 transfer yapmamız gerekiyor, onları çözmeye çalışıyoruz. Lig zorlu bir maraton, çok değişik bir sezon yaşıyoruz. Bu sezon 4. sırada bulunan takım ile altaki takımlar arasında 10 puan var. Onun için bir maç kaybettik diye moral bozmaya gerek yok. Önümüzde uzun bir maraton var. İyi futbol oynayıp başarılı sonuçlar alarak hızla üst sıralara yükseleceğiz. Yeni transferlerimizin de takıma katılmasıyla iyi bir görüntü vereceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 13:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?