4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakırspor'da yabancılar satılık

Diyarbakırspor, sezon başından beri bir türlü faydalanamadığı oyuncularından Tunuslu Sami Gtari ve Makedon futbolcu Igor Jancweski ile yollarını ayırmak istiyor.

Diyarbakırspor'da büyük ümitlerle transfer edilen, Çaykur Rizespor'la yapılan sezonun ilk maçında sakatlanan ve sürekli bunu öne süren, 2 defa izinsiz Diyarbakır'ı terk eden Sami Gtari ile hiç forma şansı bulamayan Igor Jancweski, Teknik Direktör Nejat Biyediç'in raporu doğrultusunda takımdan gönderilmek isteniyor. Bu futbolcuların durumuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, "Sami Gtari, sezon başındaki maçtan sonra kayıplara karıştı. İlk yarının sonuna doğru Diyarbakır'a geldi ve tekrar izinsiz gitti.

Bu oyuncumuzla birlikte Igor Jancweski'nin de, yeterli performansa sahip olmadığı gerekçesiyle kulübümüzle olan ilişkilerini karşılıklı anlaşarak keseceğiz. Onların yerine, temasta olduğumuz 2 yabancı oyuncuyu kadromuza dahil etmeye çalışacağız" diye konuştu.
Bu arada, Diyarbakırspor'un kulüp bulmasını istediği oyuncularından Hasan Özer'e, Çaykur Rizespor'dan sonra Denizlispor'un da talip olduğu öğrenildi. Denizlispor Gaziantepspor'un eski teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın alınmasını istediği Hasan Özer'e karşılık, Denizlispor'dan Yusuf Şimşek veya Fatih Egedik'in takas edilmesi gündeme geldi.

Diyarbakırspor'un, kalecisi Oğuz Dağlaroğlu için Sivasspor'dan bonservis bedeli, bu oyuncudan da aldığı paranın bir kısmını geri iade etmesini istediği öğrenildi.
Öte yandan, Diyarbakırspor'da devamlı forma şansı bulan Sinan Demircioğlu'na Malatyaspor'un talip olduğu, bu futbolcuya karşılık Diyarbakırspor'un Ereni alma niyetinde olduğu ve 2 kulüp yöneticilerinin görüşme yapacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 16:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?