4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakırspor'da yol ayrımı

Diyarbakırspor, Hasan Özer, Ahmet Çağıran, Cem Yanık ve Oğuz Dağlaroğlu ile yollarını ayırdı.. Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, bu kararı bu futbolculardan bekledikleri verimi alamadıkları için aldıklarını söyledi..

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, yaptığı açıklamada, futbolcularından Hasan Özer, Ahmet Çağıran, Cem Yanık ve Oğuz Dağlaroğlu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Açıklamada Gölcük, bu futbolculardan bekledikleri verimi alamadıkları için böyle bir karar aldıklarını kaydetti. Öte yandan Diyarbakırspor'un Tunuslu Gtari ile Makedon oyuncu Igor Jancevski ile yollarını ayıracağı belirtildi.

Diyarbakırspor yönetimi, transfer edildikleri günden beri istenen performansı sergileyemeyen Tunuslu Steven Sami Gtari ile Makedon oyuncu Igor Jancevski'nin sözleşmelerinin feshedilerek, devre arasında 2 kaliteli yabancı oyuncu transfer edileceğini belirtti.

Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim olarak, takımın başarısından başka bir şey düşünmüyoruz. Takıma yararlı olan futbolcularımızın her zaman yanındayız. 4 arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık, şimdi sezon başından beri istenilen performansı sergileyemeyen Gtari ve Jancevski ile de yollarımızı ayıracağız" dedi.


.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 10:18:26
Güncelleme :9 Aralık 2005 Cuma 12:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?