7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyarbakırspor'da zorunlu izin

Diyarbakırsporlu futbolculara hava şartları nedeniyle Cumartesi gününe kadar izin verildi. Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, hava şartlarının kendilerini çok yorduğunu söyledi.

Pazar günü Rize'de oynadığı maç sonrası Ankara'ya gelen, kötü hava şartları yüzünden Diyarbakır'a dönemeyen Diyarbakırsporlu futbolculara zorunlu izin verildi. Kulüp Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, kafilelerinin Pazartesi gününden beri Ankara'da adeta mahsur kaldığını belirterek, "Türkiye'deki iklim şartları, maçları da erteledi.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, "Futbolcularımıza Cumartesi gününe kadar izin verdik. Aynı gün önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Kış koşulları nedeniyle en büyük yorgunluğu Diyarbakırspor olarak biz gördük. Bu nedenle de futbolcularımızı, üzerlerindeki stresi atmaları için izne gönderdik. Fenerbahçe maçının ertelenmesi bir ölçüde iyi oldu, ama bizim için de zorlu bir maraton başlamış oldu. Gelecek hafta sonu deplasmanda Ankaraspor ile, daha sonra da sahamızda Beşiktaş ile oynayacağız. Bu hafta sonu rakip bulabilirsek bir maç yapmayı düşünüyoruz. Fransız oyuncu Gomez'i deneyeceğiz. Malatyasporlu Okan Yılmaz'ın transferinde son aşamadayız, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 11:50:45
Güncelleme :26 Ocak 2006 Perşembe 11:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?