4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyar'da hazırlıklar sürüyor

Diyarbakırspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı futbolcu İlyas Kahraman, mutlak kazanmaları gerektiğini belirterek, "Denizlispor ile kritik bir maç oynayacağız, gol atmak istiyorum" dedi.

Teknik Direktör Nejat Biyediç nezaretinde Seyrantepe Spor Komleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından kondisyon çalışmaları ve basına kapalı taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Sakatlığı geçen Sedloski takımla birlikte çalışırken, sakatlığı bulunan Sinan Turan antrenmana katılmadı. Yeşil-kırmızılı futbolcu İlyas Kahraman, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, üst üste aldıkları 2 galibiyetle güzel bir hava yakaladıklarını belirterek, "Her geçen gün hedeflediğimiz puana yaklaşıyoruz. Denizlispor ile sahamızda hafta sonunda kritik bir maç oynayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çok kritik bir maç, her iki takım açısından da önemli" dedi.

Denizlispor karşısında gol atmak istediğini söyleyen İlyas, "Ben orta saha oyuncusuyum, tabii ki forvet oyuncuları kadar gole yakın olamıyorum. Elimden geldiği kadar da girdiğim pozisyonları gole çeviriyorum. Denizlispor'a gol atmak isterim. Gol atmak bir futbolcu için çok önemli. İnşallah bu hafta da gol atmak nasip olur. Hedefimiz Denizlispor maçında galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 10:55:39
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 11:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?