4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyar'ın 6 puanlık maçı

Diyarbakırspor'da gözler, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi. Yeşil-kırmızılı futbolcular Cumhur Bozacı ile Burhan Eşer, zorlu Samsunspor maçında galibiyet alacaklarına inandıklarını söyledi.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Nejat Biyediç nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından topla çeşitli çalışmalar yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren antrenman basına kapalı çift kale maçla sona erdi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Cumhur Bozacı, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Samsunspor karşısında galibiyet alacaklarına inandıklarını belirterek, "Samsunspor ile 6 puanlık bir maç oynayacağız. Bu sezon deplasmanda istediğimiz sonuçları alamadık. Samsunspor maçı, bizim için final olacak. Samsunspor maçını kazanacağımıza inanıyorum. Kazandığımız takdirde sezon başındaki hedeflerimizi de gerçekleştirmiş olacağız.

Rakibimizin de acilen puana ihtiyacı var, o da sahaya kazanmak için çıkacaktır. Ancak biz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Galibiyete yakın taraf biziz. Samsunspor'u yenerek devre arasına moralli girmek istiyoruz" diye konuştu. Taraftarlara da çağrıda bulunan Cumhur, taraftarlardan Samsunspor maçında tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca kendilerini desteklemelerini istedi.

Genç milli futbolcu Burhan Eşer ise kendileri için çok zor bir maç olacağını belirterek, "Üst sıralara tırmanmak için bu maçı kazanmalıyız. Zor bir maç olacak. Taraftarlarımız bizi desteklerse biz de zor maçı kolaya çeviririz. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Gençlerbirliği karşısında iyi futbol oynamadık. Samsunspor'u yenerek ikinci yarıya rahat bir şekilde girmek istiyoruz. Samsunspor karşısında iyi futbol sergileyerek, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 11:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?