7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyar'ın galibiyet hesabı

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Diyarbakırspor, pazar günü kendi sahasında oynacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Recep Bayık yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından kondisyona yönelik bir çalışma yaptı. Sakatlığı geçen Sinan Turan'ın da katıldığı antrenman, neşeli bir havada geçti. Teknik direktör Recep Bayık, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'yle oynadıkları maçın geride kaldığını belirterek, "Tabii ki, aldığımız galibiyet bizi sevindirdi. Önümüzde hafta sonu sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçı var. Bu maç, her açıdan bizim için büyük önem arz ediyor. Ligdeki durumumuzu düzeltmek için galibiyetle kapatmamız gereken bir maç. Sahamızda oynayacağımız maçta saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, bu maçı lehimize çevirmeliyiz. Diyarbakırspor, bu maçını kazanmalıdır. Ben ve futbolcularım durumumuzun bilincindeyiz. İdmanlarımızın tümünü galibiyet hesapları üzerine yapacağız" diye konuştu.
Diyarbakırspor'un başarılı oyuncusu Burhan Eşer ise galibiyetin kendilerine moral getirdiğini ifade ederek, "Takımımızın 2-0'lık mağlubiyetinden sonra attığımız gollerle Gaziantep'te sahadan galibiyetle ayrılmamız, bizim için büyük moral oldu. Motivasyonumuzu, kendimize olan güvenimizi arttırdı. Ben ve arkadaşlarım, şartlarımız ne olursa olsun, Diyarbakırspor'un başarısı için özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Takımımızın durumu, her zaman kötü olmayacak. İyi günlerin yakın olduğunu biliyorum. Birlik ve beraberlik, bizi başarılı kılacaktır. Taraftarlarımızdan ricamız bizi olumlu yönde, centilmence desteklemeleridir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 14:42:31
Güncelleme :11 Eylül 2006 Pazartesi 14:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?