3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Futbolcular galibiyet andı içti

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu Karşıyaka ile kendi sahasında karşılaşacak Diyarbakırspor'da futbolcular, galibiyet andı içti.

Diyarbakırsporlu oyunculardan Onur Çubukçu, Pazar günü sahalarında oynayacakları maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getirerek, "Ligin ilk yarısında sahamızda şanssız kaybettiğimiz puanlar olmasaydı, şimdi üst sıralardaydık. Keskin bir viraja girdik. Karşıyaka maçından sonra 3 tane zor deplasmana arka arkaya çıkacağız.

Eğer bu virajı kazasız atlatırsak süper bir konuma geliriz. Hedefimize bir adım daha yaklaşmış oluruz. Her yönden olumlu durumdayız. Başarılı olmamamız için herhangi bir neden yok" dedi.

Diyarbakırsporlu genç oyuncu Sinan Turan ise, 4 sezondur Yeşil-kırmızılı formaya hizmet ettiğini ifade ederek, "Süper Lig'de de oynadım. Böyle futbol aşığı bir kentin takımının Süper Lig'de olmaması üzücü. Diyarbakırspor'un bu sezon tekrar Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Güçlü bir kadromuz var. Pazar günü Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın da büyük desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı bir diğer futbolcu İlhan Var da, arkadaşlarıyla takımın başarısı için and içtiklerini belirterek, "Çok iyi arkadaşlık bağı olan bir takımımız var. Şimdi önümüzde çok dikkat edeceğimiz bir dizi seri maç var. Attığımız her adıma dikkat etmeliyiz. Hiçbir takımı küçümsememeliyiz. Bunlardan birisi de Pazar günü evimizde oynayacağımız Karşıyaka maçı. Bu maç her yönüyle Diyarbakırspor'un dönüm karşılaşması olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 13:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?