3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Futbolcular kurtlarını döktü

Diyarbakırsporlu futbolcular ve yöneticiler bir araya geldikleri yemekte doyasıya eğlendi.

Class Otel'de verilen yemeğe Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Çınar Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Diyarbakırspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ile tüm futbolcular katıldı. Neşeli geçen yemekte Diyarbakır'ın mahalli müziği eşliğinde halaylar çekildi.

Yeşil-kırmızılı futbolcuların halay çektiği yemekte, futbolculardan Barış'ın oyun gösterisi büyük alkış aldı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, yemekte yaptığı konuşmada, Diyarbakırspor'a kalıcı gelirler kaynakları ve tesisler kazandıracaklarını belirterek, "Yalnız Diyarbakırspor'a değil nüfusun yüzde 40'ını gençlerin oluşturduğu bu şehirde biz tüm gençlere hizmet edeceğiz. Biz onların da ufkunu açacağız. Onlar bize itici bir kuvvet vereceklerdir. Tesisleşmeyi sağladığımız zaman Diyarbakırspor'un dilencilik vasfı kalmayacak. Diyarbakırspor'a dilencilik vasfı yakışmıyor" dedi.

Diyarbakır kentinin eskiden beri bir ağırlığının olduğunu ifade eden Öktüren, "Diyarbakır'ın kendi şehrinden kaynaklanan bir ağalığı var. Bir beyliği var. Biz onu kendisine yakıştıracak şekilde olgunlaştıracağız. Biz ona emek vereceğiz. Artık vilayet kapılarında başka kapılarda dolaşan Diyarbakırspor olmayacağız. Kendi iç dinamikleriyle ayakta duran, ekonomisini kendisi belirleyen, kongrelerinde en az 7-8 adayın çıktığı ve kıyasıya bir mücadele olan bir Diyarbakırspor meydana getireceğiz. Yoksa biz burada mücadele verelim 7-8 tane oyuncu transfer edelim ve burada transfer ettiklerimizle güncel sembolik bir zafer alalım. Akabinde Temmuz, Haziran ayında yine hüsranları yaşayalım. Böyle bir şey yapmayalım. Artık ağlamanın olmadığı, Diyarbakır'da sevinçlerin olduğu halayların çekildiği günleri yaşayalım. Biz bu halka bunları yaşatacağız. Bu konuda destekleriniz için ben yönetim kurulum adına şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Başkan Öktüren, futbolculara seslenerek, "Gerçek gücünüzü sahaya yansıtın. Size yakışanı yapın. Diyarbakırspor'u başarılı kılın" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 17:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?