5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Galibiyet serisi son buldu

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynadığı Samsunspor maçından mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Lig'de oynadığı 5 maçı arka arkaya kazanan ve bu hafta Samsunspor deplasmanında mağlup olan Diyarbakırspor, devre arasına üzüntülü girdi.

Yeşil-kırmızılı takımın basın sözcüsü Mustafa Kayhan, Samsunspor deplasmanına puan almak için gittiklerini fakat hesaplarının tutmadığını belirtti. Maçın 25. dakikasında yedikleri golden sonra oyundan düştüklerini ifade eden Kayhan şöyle konuştu: "Ligin ilk yarısını ilk 3 arasında tamamlamak istiyorduk fakat bu hedefimize ulaşamadık. Bu hafta oynadığımız Samsunspor maçında yediğimiz gol sonrası yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Maçın ikinci yarısının hemen başında kalemizde gördüğümüz gol mücadele gücümüzü azalttı. İstediğimiz golleri bulamayınca sahadan mağlup ayrıldık. Şu anda ligde 27 puanla 6. sıradayız. Artık tüm hesaplarımızı ligin ikinci yarısında yapacağız. Diyarbakırspor'un hedefi Süper ligdir. Bunun için tüm olanaklarımızı seferber edip takıma gerekli takviyeler yapılacaktır. Kulübün 28 Aralık'ta önemli bir kongre süreci var. Gelecek yönetimin takımımız için en iyisi ve güzelini yapacağına inanıyoruz. Tek hedef Diyarbakırspor'un başarılı olmasıdır. İki milyon nüfuslu bu kentin,
Turkcell Süper Lig'de mücadele etmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 15:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?