7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Hadzibegiç buruk ayrılıyor

Turkcell Süper Ligi'nden düşen Diyarbakırspor'da Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, ligden düşmeyi hak etmediklerini, haksız cezalar nedeniyle ligden düştüklerini iddia etti. 

Diyarbakırspor ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, takımının küme düşmeyi hak etmediğini ve hak etmedikleri cezaların ligden düşmelerine neden olduğunu söyledi. Hadzibegiç, "Diyarbakırspor'un başına ikinci yarı başlamadan getirilseydim, daha faydalı olurdum. Dikkatli transferler yapılsaydı, takım da kümede kalırdı. Diyarbakırspor bu haliyle bile sahasında birkaç sürpriz maç kaybetmemiş olsaydı ligde kalırdı. Aslında takıma verilen saha kapatma cezaları ve iki maçının dış sahalara alınışı da küme düşmede büyük etken olmuştur. Diyarbakırspor gibi bir takıma yazık ettiler. Diyarbakırspor, kesinlikle ligden düşmeyi hak etmemişti" dedi. 

Yönetimin yeni sezonla ilgili kendisine teklif sunması halinde kabul edebileceğini ifade eden Hadzibagiç, "Yönetimin sözleşme yenileme tekliflerine açığım. Diyarbakırspor, birkaç takviyeyle yeni sezonda tekrar Süper Lig'e yükselir. Yeter ki birlik, beraberlik ve destek olsun. Diyarbakırspor'un elinde iyi bir kadro var. Sözleşmesi sona eren birkaç futbolcuyu kadrosunda tutup aksayan birkaç mevkiye transfer yapılırsa, bu takım yeniden Süper Lig'e yükselir. Diyarbakır'da bana gösterilen sevgi ve saygıya layık olmaya çalıştım. Gösterdikleri performanstan dolayı futbolcularıma, yönetim ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 13:14:40
Güncelleme :15 Mayıs 2006 Pazartesi 13:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?