8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

İlk hazırlık Kocaelispor'la

Diyarbakırspor, ligin 2. yarısı için Antalya Belek kampında yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Ligin ikinci yarısına güçlü girmek için, hem kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan, öte yandan da idmanlarını başlatan yeşil - kırmızılı takım, ilk maçını çarşamba günü Kocaelispor ile yapacak. Corner Spor ve WOW Otels'in organize ettiği 1. Akdeniz futbol turnuvasında ilk sınavını verecek olan Diyarbakırspor, turnuvada daha sonra Denizlispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeşil - kırmızılı takımın kampına katılan yeni transferlerden Oktay Derelioğlu, çalışmalarına başlarken, Beşiktaş'tan transfer edilen Ramazan Kurşunlu ve Sivasspor'dan alınan Muhammed Ali'nin bugün kampa katılması bekleniyor.

Diyarbakırspor'un görüştüğü isimlerden Adem Dursun ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenilirken, ufak pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Aytekin'e ise Ankaragücü'nün talip olurken, bonservis sorununun halledilmesi bekleniyor. M. Hanifi konusunda ise Aziz Yıldırım ile yapılan görüşme sonrasında 2 güne kadar net bir cevap bekleniyor.

Tunus milli takımında oynayan Adel Selimi ile görüşmeler devam ediyor. Sırbistan Karadağlı milli oyuncu Mikiç'in transferi ise kampa katılacak teknik heyetin roporu doğrultusunda gerçekleştirilebilecek.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, Antalya Belek kampında çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Diyarbakırspor için büyük bir fırsat. Yapacağımız transferlerle kadromuzu daha da güçlendirip lige iyi başlamak istiyoruz. Bu nedenle, hedefimiz lige iyi başlamaktır. Hazırlık maçlarına çarşamba günü başlıyoruz. Tek konumuz, hata yapmadan büyük özveri ile çalışmaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:02:11
Güncelleme :3 Ocak 2006 Salı 14:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?