7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

İlyas'ın talibi çoğaldı

Diyarbakırspor'da gösterdiği performansıyla çok sayıda kulübün transfer listesine giren İlyas Kahraman'ı Beşiktaş'tan sonra Trabzonspor da transfer etmek istiyor.

Diyarbakırspor'un Beşiktaş'tan Adem Dursun'u, Trabzonspor'dan da Mehmet Yılmaz'ı istemesi üzerine her 2 kulübün de İlyas Kahraman'ın transfer teklifini şart koştuğu bildirildi. Ancak Diyarbakırspor süper solak İlyas Kahraman'ı vermeyi düşünmüyor.

Bu sezon Bursaspor'dan Diyarbakırspor'a gelen Kahraman, takımının en golcü oyuncusu. İlyas Kahraman birinci yarı 5 kez fileleri havalandırdı, cezası ve sakatlığı nedeniyle 3 maçta da forma giyemedi.

Bu arada Diyarbakırspor 2. Başkanı Servet Can, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu güne kadar transfer ettikleri futbolcuların teknik direktör Nejat Biyediç'in isteği doğrultusunda gerçekleştiğini dile getirdi.

Biyediç'in ısrarla bir kaleci istediğini anlatan Can, kaleci için görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Can, transfer ettikleri Oktay Derelioğlu'nun da Antalya'da başlayan kampa katıldığını dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?