4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Jancevski ile Gtari yolcu

Diyarbakırspor, Makedon futbolcusu Igor Jancevski ve Tunuslu Sami Steve Gtari ile yollarını ayırıyor.

Diyarbakırspor, Gençlerbirliği'den transfer ettiği Tunuslu Sami Steve Gtari ile Makedon Igor Janceski'yi ligin ikinci yarısında kadrosunda görmek istemiyor.

Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, tedavi olmak için gittiği ülkesi Tunus'ta yaklaşık 2 ay boyunca kendisinden haber alınamayan Gtari, geçtiğimiz günlerde FIFA'ya şikayet edildikten sonra Fransa'da ortaya çıktı. Sözleşmeli oyuncuları Sami Seteve Gtari ile yollarını ayırmakta kararlı olan Diyarbakırsporlu yöneticiler, maddi konularda anlaşmaya çalıştıklarını belirterek, bu futbolcuya kulüp bulmasını isteyeceklerini söyledi.

Diyarbakırspor, Makedonya Milli Takımı'nda 19 kez forma giyen ve geçen sezon Hırvatistan'ın Varteks takımında da oynayan İgor Jancevski'yi büyük ümitlerle transfer etmişti. Bekleneni veremeyen bu futbolcuyla da yolların ayrılacağı öğrenildi.

Bu 2 oyuncunun gitmesiyle yeşil-kırmızılı takımda yabancı oyuncu sayısı 4'e inecek. Böylece, 2 yabancı kontejanı boş olacak. Diyarbakırspor'un, ligin ikinci yarısı için düşündüğü iki yabancı oyuncu da transfer edilmiş olacak

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 13:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?