4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kalpar istifa etti

Diyarbakırspor'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hüseyin Kalpar istifa etti.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, Futbol Şube Sorumlusu Nurullah Edemen ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük ile bir araya geldi.

Görüşmede Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın 2 yıllık sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Diyarbakırspor'un menfaatine olacağını düşünerek ayrılma kararlarını ilettiklerini söyleyerek, "İlk 7 hafta sonunda Konyaspor deplasmanı hariç, futbolcularımın diğer maçlarda sergilediği performanstan memnunum.

Futbol adına güzel işler yaptığımıza inanıyorum, ancak talihsizlik ve futbolun enteresanlıklarını bir arada yaşadık. 'İyi niyetli' hakem arkadaşlarımızın maçlardaki hakem şansızlıklarının da bir araya gelmesiyle olağanüstü goller yedik, sonuçları lehimize çeviremedik.

Puan cetveline bakıldığında Diyarbakırspor'un üzerindeki takımlarla arasında bir maçlık fark var. Bu nedenle paniğe kapılmaya gerek yok. Diyarbakırspor'un yararını düşünerek ayrılma kararımızı yönetim kuruluna ilettik ve beraberce bu kararı aldık" dedi.

Diyarbakırspor'un pozitif ve centilmence futbol oynamaya çalışan bir takım olduğunu ifade eden Kalpar, "İyi niyetli bir başkan ve yönetim kuruluna sahip olan Diyarbakırspor'un bu futbolcu grubuyla başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Özel dostluklarımın olduğu ve bende gerçekten iyi izler bırakan kulüp personeli, taraftarlar ve futbolculardan ayrılmak tabi ki beni ve ekibimi üzmüştür.

Fakat bizler profesyonel olarak bu işi yapmaktayız. Türkiye'de teknik adamların erken ayrılmaları normal karşılanmaktadır. Çalışmış olduğumuz süre içerisinde başkanımızın, yönetim kurulunun, diğer mesai arkadaşlarımın ve basın mensuplarının bizlere göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim, bundan sonra Diyarbakırspor'un başarılı olmasını yürekten dilerim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 11:59:40
Güncelleme :27 Eylül 2005 Salı 13:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?