4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayaspor'a başarı ödülü

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 18 Yaş Altı 1. Amatör A Gençler Grubu'nda mücadele eden ve grubunda şampiyon olan Yenişehir Kayaspor futbolcuları, başarılarından dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı tarafından ödüllendirildi.

Yenişehir Belediyesi Kültür Evi'nde düzenlenen ödül törenine belediye meclis üyeleri, ilk kademe belediye spor kulüpleri yöneticileri, Yenişehir Kayaspor Kulübü'nde yetişip, profesyonel ligde futbol hayatlarını sürdüren Diyarbakırsporlu Burhan Eşer, Çanakkale Dardanelsporlu Caner Erdoğan, Diskisporlu Mesut Özkalkan, Kayapınarsporlu Cihat Yaz ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ katıldı.

Törende açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı, spora verdikleri desteğin artacağını belirterek, "Spor, çok emek gerektirir ve hayatın her alanında gereklidir. Spor denilince akla ilk olarak futbol geliyor, futbolun dışındaki diğer branşlarda da çok önemli başarılar kazanılmaktadır. Kentimiz, her alanda olduğu gibi toplumsal, siyasal, ekonomik, eğitim, sağlık ve spor alanlarında bölgemizin başkenti özelliği taşımaktadır. 2006 yılının Nisan ayında yapacağımız 2. şenliğimizi, spor başlığı altındaki buluşmalardan en önemlisini, kendi tesislerimizde yapacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Fırat Anlı tarafından Yenişehir Kayaspor futbolcularına altın ve eşofman takımı hediye edilirken, Diyarbakırsporlu Burhan Eşer de sahada giydiği formayı Başkan Anlı'ya hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 11:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?