4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kendi sahasında boyun eğdi

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında cezası sebebiyle kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta, Ankaraspor'a 2-1 yenildi. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Rakiplerine mağlup olabilecek pozisyon vermediklerini kaydeden Kalpar, "Rakibimiz net pozisyonları yoktu. Duran toplardan yemiş olduğumuz goller var. Frikik golü faulle tartışılabilir. Ama pozisyonu faul verdi diye, gol mü olması lazım?" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu İlyas Kahraman da, "İki takım da iyi futbol sergiledi. Hakem çok acemiydi. Hakem hakkında başka bir şey söylemek istemiyorum ama biraz daha dikkatli olabilirdi. Çok titrek. Hakem dediğin biraz sahaya hakim olur. Bu hakem titriyor" diye konuştu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, sıcak havanın iki takımı da etkilediğini belirterek, "Hava anormal sıcak. Bir de seyircisiz futbol hiç keyif vermiyor. Biz de, maça konsantre olamadık. İki haftadır berabere kalıyoruz. Bu maçta iyi ve kötü oynadığımız bölümler de oldu. Bize galibiyet lazımdı. Çünkü, hedefi olan bir takım haline geldik. Diyarbakır deplasmanında önemli bir galibiyet aldık. Biz bu sezonu ilk 5 takım arasında bitirmek istiyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. İyi netice elde ettiler. Oyunun son dakikasında bile baskı yedik" şeklinde konuştu.
Ankarasporlu futbolcular Şenol, Hasan ve Ramazan da, "İki haftadır galibiyetle tanışmamıştık. Bizim açımızdan önemli bir galibiyet.

Hazırlıklarımız galibiyete yönelikti. İyi ve sert bir mücadele oldu. İyi goller bulduk. Maçı kazanmak için oynadık. Çok sevinçliyiz. Diyarbakır'dan puan almak çok zordu. Diyarbakırspor maçı çok istedi. Sonuçta bir takım kazanıyor. Kazandık, mutluyuz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 06:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faysal demirel IP: 62.248.1.xxx Tarih : 22.08.2005 12:00:31
husıyen kalpara soylemek lazım bır hafta once defansta cok iyi deplamanda fenerbahce gıbı takıma galıbiyetı kacırıyorsun kendi sahasında ankara maglup oluyorsun bu demek hoca 3 pozıyonda 2 gol oluyor hoca gecen senınkı gıbı kagır cekmek istemıyoruz hoca kondisıyon eksılıgı var takımda acıl formul bul saygırımla