7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Kongreye doğru

Diyarbakırspor Kulübü eski yöneticilerinden Şahap Akçadağ, Yeşil-kırmızılı kulübün bugüne kadar uygulanmayan cezalar, keyfi kararlarla adeta komplolar teorisi kullanılarak katledildiğini ve küme düşürüldüğünü iddia etti. 

Eski yöneticilerden işadamı Şahap Akçadağ, Diyarbakırspor'un büyük emeklerle Süper Lig'e çıktığını belirterek, "1968 yılında kurulan kulübümüz, büyük zorluklarla, çok büyük emekler sarf edilerek bugünlere getirildi. Bu sezon Diyarbakırspor'un kara tablosu olmuştur. Diyarbakırspor, bugüne kadar uygulanmayan cezalar, keyfi kararlarla adeta komplo teorisi kullanılarak katledildi ve küme düşürüldü. Kulüp olarak sezon başında da yanlışlıklar yapılmış, ama devre arasında kaliteli transfer yapılabilseydi, iyi bir teknik direktör takımın başına getirebilseydi, bu durumlar asla yaşanmazdı" dedi. 

Camia olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu belirten Akçadağ, "Bir an önce kongre yapılmalı ve her şey netlik kazanmalı. Eğer bu sağlanırsa gerekli destek de olursa yeniden Süper Lig'e çıkabilir. Diyarbakırspor'un haksızlığa uğradığı gerçeği ortadadır. Meclis'ten çıkacak bir kararla Diyarbakırsspor, Samsunspor ve Malatyaspor'un ligde kalması sağlanabilir. Hiçkimse de buna karşı çıkamaz. Buna karşı çıkanlara bir mana veremiyorum. Hükümetin bu konuya eğilmesi gerekiyor. Diyarbakırlılar, Malatyalılar ve Samsunlular bunu istiyor. Bu istekler gözardı edilmemelidir, düşünülmelidir" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 17:40:47
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 17:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?