4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Laf çok transfer yok

Diyarbakırspor'da transferdeki sessizlik, yapılan bütün görüşmelere rağmen devam ediyor.

Abdullah Akyıl başkanlığındaki transer komitesinin listesinde, Galatatasaray'dan Volkan, Ankaragücü'nden Evren ve Deniz, Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz, Fenerbahçe'den Olcan, Mahmut Hanifi ve Zafer Biryol, Beşiktaş'tan Veysel, Güven Kocabal, Adem Dursun, Ahmet Dursun ve kaleci Ramazan, Elazığsporlu Erman'ın olduğu belirtiliyor.

Bu arada, yönetimin kulüp bulmasını istediği kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun Sivasspor ile prensipte anlaştığı ve tecrübeli kalecinin Muhammed ile takas edileceği bildirildi.

Diyarbakırspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, transferlerin 2 gün içerisinde sonuçlanacağını, takımlarının başarılı olabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Öte yandan, Dieyarbakırspor'un 2 Ocak'ta Antalya'da start alacak kampta katılacağı özel turnuvanın programı değişti. Daha önce 3 Ocak'ta başlayacağı belirtilen turnuva nedeniyle Diyarbakırspor'un da aralarında bulunduğu bazı takımların, Türkiye Kupası'nda 3. ve 4. hafta maçlarının tarihlerinin kaydırılması, kamp programlarında değişikliğe gitmesi nedeniyle ileriye çekildi.

Yeşil-kırmızılı takım, turnuvadaki ilk maçını 5 Ocak'ta Kocaelispor, ikinci maçını 7 Ocak'ta Denizlispor ile 3. maçını da 9 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 12:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?