7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Ligin ertelenmesi Diyar'ı sevindirdi

Diyarbakırspor'da lig maçlarının olumsuz hava şartları nedeniyle bir hafta ertelenmesi olumlu karşılanırken, yeşil-kırmızılı kulübün asbaşkanı ve basın sözcüsü Aziz Gölcük, "Futbol Federasyonu'nun kulüpleri düşünerek aldığı karara sevindik" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında Çaykur Rizespor'la yaptığı maçın ardından 3 gündür hava şartları nedeniyle Diyarbakır'a dönemeyen yeşil-kırmızılılar, hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyordu. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, olumsuz hava koşullarının başta Diyarbakırspor olmak üzere tüm takımları etkilediğini belirterek, "Takımımız Rize dönüşü Ankara'da mahsur kaldı. Mecburen çalışmalarını orada sürdürdü, hala da dönemedi. Futbol Federasyonu'nun aldığı kararı olumlu buluyoruz.

Bu karar, tüm kulüpler ve Türk futbolu düşünülerek alınmıştır. Diyarbakırspor olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Eğer bu karar alınmamış olsaydı, yine birçok maç ertelenecek ve ligler arap saçına dönecekti. Biz de kulüp olarak rahatladık. Fenerbahçe ile Mart ayında oynayacağız. Bence daha iyi oldu. Hafta sonu havaların düzeleceği müjdesini aldık. Hiç değilse takımımız Ankara'dan döner ve önümüzdeki hafta yapacağımız maçın hazırlıklarına başlar. Yönetim kurulumuz, transfer için olumlu adımlar atmaktadır. Birkaç güne kadar her şey netleşecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?