8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yabancılar yol ayrımında

Düştüğü maddi kriz nedeniyle teknik direktör Nejat Biyediç'in raporundaki futbolcuları transfer edemeyen Diyarbakırspor, son çare olarak gördüğü oyuncu takasından da yararlanamayınca, elindeki yabancı futbolcuları gönderme kararı aldı.

Kulüp, sezon başında Gençlerbirliği'nden aldığı Gtari ile Makedon Milli Takım oyuncusu İgor'u gönderdi. Diyarbakırspor'un sözleşmesini feshettiği Gtari ile davalık olduğu öğrenildi.

Sezon başında büyük umutlarla alınan Makedon İgor Janrevski ile yollarını ayıran Diyarbakırspor, Tunuslu futbolcu Sami Steve Gtari'yi de gözden çıkardı. İlk yarıda sadece bir kez forma giyme şansı bulan İgor'un, yaşı ve düşük performansı nedeniyle gönderildiği öne sürüldü. Bir yıllığına 300 bin YTL'ye imza attığı belirtilen Igor'un paranın yarısını aldıktan sonra kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldığı iddia edildi.

Bu arada Yeşil - kırmızılı yönetimi alacağı için FIFA' ya şikayet eden Gtari'nin gönderilmesi de kesinlik kazandı. Ancak kulüpten alacağı için bekleyen Gtari'nin önümüzdeki günlerde şehri terk edeceği kaydedildi.

Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Felat Hevedanlı, futbolculara olan borçlarını hafta sonuna kadar ödeyeceklerini belirtti. Kulübü düştüğü maddi krizden çıkarmak için Diyarbakırlı iş adamları ile görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Hevedanlı, bütün hayırseverlerin takıma sahip çıkmaya çağırdı.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 12:46:57
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 13:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?