4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yöneticilerle görüştü

Turkcell Süper Ligi'nde kötü günler yaşayan Diyarbakırspor'un yöneticileriyle görüşen Vali Efkan Ala, takımın yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdullah Akyıl ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Efkan Ala, takım hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından bir basın açıklaması yapan Vali Efkan Ala, Diyarbakırspor'un ligin başlamasıyla ilk haftalarda umut veren bir oyun sergilediğini ve başarılı sonuçlar aldığını, ancak daha sonraki haftalarda alınan başarısız sonuçların ise taraftarlarda ve futbolcularda olumsuz havaya neden olduğunu belirtti.

Diyarbakırspor'un başarısız sonuçlar almasıyla kentte karamsar bir hava oluştuğunu ifade eden Vali Efkan Ala, herkesin bu duruma üzüldüğünü, ancak herkesin kendileri dışında birilerinin bu duruma el atmasını beklediğini söyledi. Diyarbakırspor'un başarısı için sadece kentin yöneticilerinin değil, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla, iş adamıyla ve sporla ilgili tüm kesimlerin desteğine ihtiyaç olduğunun altını çizerek, "Diyarbakırspor'un başarısı nasıl hepimizi sevindiriyorsa, sorunları da hepimizi ilgilendirir.

Diyarbakır'da spora çok büyük ilgi var. Sporda zaman zaman başarısız sonuçlar alınabilir ama bu kimseyi karamsarlığa düşürmesin. Nedenlerini araştırarak bu nedenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Diyarbakır sahipsiz değildir, herkes üzerine düşen görevi yapacak ve Diyarbakırspor başarıya ulaşarak taraftarını sevindirecektir" dedi.

Diyarbakır Valisi Ala, takıma her türlü katkının sağlanacağını ifade ederek, taraftarlara "Diyarbakır maçlarını birlikte izleyelim. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Onlarla coşalım, onlarla coşturalım. Göreceksiniz o zaman Diyarbakırspor çok daha güzel yerlerde olacaktır" çağrısında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 04:12:22
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 04:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?