18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi

Genel Bilgiler

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 3389 sayılı kanunla 27.6.1987 tarihinde kurulmuş ve 1988-1989 döneminde eğitim-öğretime başlamıştır.

Fakültenin eğitim sistemi İngilizce destekli entegre sistem olup eğitim süresi bir yılı hazırlık olmak üzere yedi yıldır.

Temel amacı mesleki ve bilimsel yönden yeterli ve sağlam karakterli öğrenciler yetiştirmek olan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak ve onunla yarışmak için Atatürk ilkelerini rehber edinir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Gaziantep Üniversitesi Kampus Alanı
Adres2 :Gaziantep
Posta Kodu :
Telefon :0 342 3600753
Faks :0 342 3601617
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.