15
Haziran
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Milli Eğitim’de nöbet değişimi

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Arslan'ın, Milli Eğitim Bakanlığı’nca Tunceli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı'na atanması ile boşalan Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Savur Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri getirildi.

Yaklaşık beş yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Arslan, görevini İleri’ye, düzenlenen törenle devretti. Makamda bir araya gelen müdürler, sohbet ettikten sonra birbirlerine yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.

Müdür Feyzi Arslan, ”Yaklaşık beş yıldır Midyat’ta, eğitimle ilgili birçok çalışma yaptık. Yeni görev yerimizde de güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bizler devletimiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Görev yerimiz neresi olursa olsun çalışırız ve görev yapmaya hazırız. Midyat’ta görev yaptığım süre içerisinde, desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederken, tüm mesai arkadaşlarıma bizimle aynı tempoda çalışarak destek verdikleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Müdür Şehmus İleri, “Bizler bayrağı aldığımız yerden daha yükseklere taşımak için çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. İlçenin eğitimdeki çıtasını daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Öte yandan, Kaymakam Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzi Arslan’ı, ilçede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesiyle taltif etti.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 22:02:08
Güncelleme :10 Nisan 2006 Pazartesi 16:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?