1
Haziran
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Hastane modernleşiyor

Midyat Devlet Hastanesi Müdürü M. Ata Demirdağ hastaneyi modern bir konuma getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Demirdağ, yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyip hastaneye hormon tahlil laboratuar ünitesini kuracak.

Maliyeti 200 bin ytl olan laboratuarın ihale aşaması tamamlanarak 15 gün içinde cihazlar gelecek ve hormon tahlil laboratuarı kurulacak.

Devlet Hastanesi Müdürü M. Ata Demirdağ, “Amacımız Midyat’ı yarına daha iyi bir şekilde hazırlamak. Bu hedefimizi yakalayabilmemiz için çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi. Önceden hastaların tahlillerini yapabilmeleri için çevre illerdeki hastanelere gittiğini belirten Demirdağ, bunun önünün geçebilmek için hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdik. Artık hastalarımız çevre illerdeki hastanelere gitmekten kurtuldu. Çalışmaları devam eden hormon tahlil laboratuar sisteminin hizmete girmesiyle hastanemizde 33 tahlil yapılabileceğiz.


Demirdağ, “Özellikle ilçemizde mevcut sağlıktaki eksiklikleri gidermek, hastane için gerekli araç ve gereçleri karşılamak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. En son hormon testlerinin hastanemizde yapılabilmesi 200 bin ytl değerinde bir hizmeti daha halkımızın hizmetine girecek” diye konuştu. 

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 00:37:39
Güncelleme :23 Mart 2006 Perşembe 15:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?