30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

600 aileye kuru gıda yardımı

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nden yemek alan vatandaşlara Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından gıda yardımı yapıldı.

ŞUTSO Başkan Vekili Bekir Sıtkı Beysoy, Genel Sekreter Hasan Fehmi Hayırlı ile Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlusu Halit Şevki Kaplama'nın katıldığı gıda yardım töreninde aileler büyük mutluluk yaşadı. Yardım dağıtımlarına örnek olacak şekilde gerçekleştirilen dağıtım sırasında bilgi veren ŞUTSO Başkan Vekili Bekir Sıtkı Beysoy, 600 aileye yardım yapıldığını, toplam tutarın 16 bin 605 YTL olduğunu kaydetti.

ŞUTSO'nun getirdiği bulgur, un, yağ, mercimek ve makarnaya ilaveten Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nce pirinç ve fasulye eklenen gıda çuvallarını omuzlarına alan kadınlar dualar ederek evlerinin yolunu tuttu. Aşevi sorumluları, kadınlara çuvalları evlerine götürmeleri için 5 YTL harçlık verildi. Bazı kadınlar, dışarı kadar götürdükleri çuvalları taşımak için sepetli motor beklerken, bazıları ise omuzlarına aldıkları çuvalları evlerine götürdü.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 10:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?