30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Açanal, çalışmaları denetledi

Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Gülender Açanal, çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllık izine ayrılması nedeniyle Belediye Başkanlığı'na vekalet eden Gülender Açanal, Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ile birlikte kent merkezinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde incelemek üzere şehir turu gerçekleştirdi. İlk olarak başkanlık konutu yakınında yapılan park çalışmalarını gezen Başkan Vekili Açanal, daha sonra Esentepe semtinde sürdürülen asfalt çalışmasını inceledi.

Buradan ayrılan Açanal ve Güllüoğlu, Şanlıurfa - Mardin Karayolu üzerinde Kepirli Köyü mevkiinde yer alan Şanlıurfa Belediyesi Yeni Mezarlığı'na geçti. Mezarlıkta inceleme yapan Açanal, yeni bir mezarlığın kent için büyük bir ihtiyaç olduğunu, bundan dolayı buranın inşasının çok doğru bir hareket olduğunu söyledi.

Sabah gezisiyle ilgili değerlendirme yapan Açanal, "Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba her haftanın iş günü başkan yardımcısı arkadaşlarım ile sabah turu yapıyor. Bu turda kentin hemen hemen tüm bölgelerinde yürütülen çalışmaları denetliyor. Bende başkanımızın geleneğini bozmadım ve Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ile birlikte bu geziyi gerçekleştirdim. Kentin tüm bölgelerinde belediye çalışması kendisini yeteri derecede göstermektedir. Bizi eleştirenler arazilerdeki çalışmaları gelsin birlikte gezelim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 11:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?