30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Akabe Mahallesi'nde şenlik

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Akabe Mahallesi'nde şenlik düzenlendi. Mahalle halkıyla birlikte düzenlenen şenlikte camii, muhtar ve taziye evi inşaatlarının temelleri atıldı. Şenliğe Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yardımcıları İbrahim Güllüoğlu, Habib Arslan, M. Fevzi Yücetepe ve mahalle sakinleri katıldı.

Şenliğin başlangıcında konuşan Akabe Mahallesi Muhtarı İsmail Umut, yol, asfalt, kilit taşı ve temizlik hizmetlerinin başarılı şekilde yürütülmesinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibine duydukları minnettarlığı dile getirmek amacıyla böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seçim öncesi verdikleri sözü yerine getirmenin rahatlığı içinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, "Beni bugünlere getiren sigortalı olmamdır, ben sigortalıyım. Akabe Mahallesi'ndeki bu güzel tablo daima sürecek. Açılışlar birbirini takip edecek. Biz size hizmet için göreve geldik. Ekibimle birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş alim Allah yoktur. Akabe Mahallesi'nde ağaçlandırma, park temizlik, seferberliğimiz sürecek. Urfamızın tümü eşit bir hizmet görecek. Sizlerden istediğim bir şey var. Yaşadığınız semtlerde sıvasız ev kalmasın. İskeleyi belediye size veriyor. Siz de sıva ve boyanızı yapın. Her şey umarım bundan sonra daha iyi olur" dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba ve yardımcıları, Akabe Mahallesi'nde camii, muhtarlık evi, taziye evi yapılacak yerin temel atma törenini de gerçekleştirdi. Şenlik sonunda muhtar İsmail Umut, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, yardımcıları İbrahim Güllüoğlu, Habib Arslan'a, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, ŞUSKİ Müdürü Mehmet Kızılelma'ya ve birçok idareciye bir plaket takdim etti. Akaba Mahallesi'ndeki şenlik, Raşit Zorlu ve ekibinin türküleriyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 15:43:41
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 16:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?