30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Ankara gezisini değerlendirdi

Ankara ziyareti sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşme fırsatı bulduklarını belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çevre yolu ve otoban sorunlarını dile getirdiklerini söyledi.

Yaklaşık bir haftadan beri Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Fakıbaba, milletvekilleri ve bürokratlarla şehrin sorunlarını görüştüklerini kaydetti.

Fakıbaba, Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti grup kampına katıldığını kaydederek, Şanlıurfa milletvekilleriyle beraber Başbakan Erdoğan'la görüşme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Görüşme sırasında Başbakan Erdoğan'a Şanlıurfa'nın çevre yolu ve otoban projesiyle ilgili yaşanan problemleri aktardıklarını ifade eden Fakıbaba, "Ankara gezisinde Şanlıurfa'dan gelen heyetle birlikte bir dizi görüşmelerde de bulunduk" dedi.

Bu arada, Şanlıurfa şehir merkezinde hayvancılığın önlenmesi amacıyla hazırlanan Tarım Kenti Projesi de uygulamaya geçiyor.

Proje hakkında belediye meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hayvan pazarı ve mezbaha yapılacak yerin belirlenmesi için meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve hayvancılıkla geçinen esnafın katılacağı bir toplantı yapacaklarını kaydetti. Fakıbaba, 12 Ekim Çarşamba günü Şair Nabi Kültür Merkezi'nde hayvancılık sorununu masaya yatıracaklarını vurgulayarak, bu konuda yapılacak çalışmaları ele alacaklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 11:28:25
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 05:47:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih izol IP: 85.99.198.xxx Tarih : 13.10.2005 15:07:07
evet nolmuş belediye başkanımız bir haftalık ankara gezisi düzenlemiş..evet doğrudur ankara GEZİSİ düzenlemiştir.sadece gezip gelmiştir.kızılcahamamda başbakanla sadece ayakta görüşme olanağı bulabilen, vede 1,5 milyonluk bir şehre belediye başkanlığı yapabilecegini iddia eden bir başkandan ne beklenirki.. saygılar..