30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Beyaz Masa sorun çözüyor

Şanlıurfa Belediyesi tarafından kurulan Beyaz Masa, vatandaşların problemlerinin çözülmesinde etkili oluyor.

Beyaz Masa'nın 153 ve 185 nolu telefonlarını arayan vatandaşların belediyeyle ilgili problemleri, kısa sürede çözüme kavuşuyor. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından 2004 yılının Aralık ayında kurulan Beyaz Masa, vatandaşların problemlerini çözüyor. Vatandaşların belediyeyle ilgili sıkıntılarında zaman kaybını önleyerek hizmet almasını sağlamak için kurulan Beyaz Masa'ya 13 bin 835 müracaat oldu.

Vatandaşların problemlerini çözüme kavuşturmak için ilgili kuruluşlarla temasa geçen Beyaz Masa ekipleri, 12 bin 579 müracaata ait problemi çözdü. Beyaz Masa'ya yapılan bin 256 müracaatla ilgili takibin halen devam ettiği bildirildi.

Beyaz Masa'nın çalışmalarını yakından takip eden ve sık sık Serpil Serimer'den çalışmalarla ilgili raporlar alan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Beyaz Masa'nın aktif olarak hizmete girmesiyle birlikte 2 bin 800 müracaatın yapıldığını söyledi. Belediye hizmetleriyle ilgili taleplerin alındığı Beyaz Masa'nın, problemleri hemen ilgili birimlere aktararak çözümünü sağladığını kaydeden Fakıbaba, "İş bittiğinde görevli kızlarımız, hemen problemi çözülen vatandaşı arayarak son durum hakkında bilgi alıyor. Problemi çözülen vatandaşın başka bir emri olup olmadığını soran görevliler telefonu kapatıyor. Biz bu masayla insanlarımızın belediyeye gelmeden de problemlerini çözebilmek amacıyla kurduk. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 11:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?