5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bir gecede 4 araç kundaklandı

Şanlıurfa'da dün gece park halinde bulunan üç otomobil ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir minibüs ateşe verildi. Olayla ilgili olarak altı kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 02.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 244 ve 249 numaralı sokaklarda meydana geldi. Park halinde bulunan 63 D 0031 plakalı minibüs ile 46 D 7265, 34 VH 5159 ve 31 LH 465 plakalı otomobiller, kimliği belirsiz kişiler tarafından üzerlerine benzin dökülerek yakıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçları söndürmeye çalıştı. Yanan araçların üzerinde Türk bayrağı olması dikkat çekerken, mahallede araçlar sönene kadar panik yaşandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araçların ikisinin tamamen, diğerlerinin de kısmen yandığı bildirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kundaklanan araçlarla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 6 şüpheliyi gözaltına alırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförü Salih Başak, "Aracımı, üzerinde Türk bayrağı asılı olduğu için ateşe verdiler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 18:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?