5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Deli boğa gazetecilere saldırdı

Şanlıurfa'da kesilmek üzereyken hırçınlık yapan boğa görevlilere zor anlar yaşattı. Şanlıurfa'da sahibinin elinden kaçan boğa gazetecilere saldırdı.

Şanlıurfa Devteşti Mahallesi'nde kesilmek üzere ahırda hazırlanan boğa huysuzluk yapınca belediyeden görevliler çağrıldı. Mustafa Çiçek'e ait boğa daha sonra ahırdan kaçarak İMKB Lisesi yanında bulunan boş bir alana kaçtı. Boğayı sakinleştirmek için ellerinde uyuşturucu silahlar bulunan ekipler, kement atarak ağzın boğayı yakalamak istedi. Azgın boğa, boğa timinden birisini altına aldı.

Dakikalarca boğanın elinden kurtulmak isteyen boğa timi yaralandı. Hafif sıyrıklarla olayı atlatan boğa timleri araçları ile müdahale etmeye çalıştı. Azgın boğa, önüne geleni boynuz darbeleriyle yere yıktıktan sonra, kaçmaya çalışan vatandaşları kovaladı. Yoldan geçen herkesi boynuzlayan boğa, İspanya sokaklarını aratmadı. Gazeteciler ve vatandaşlar azgın boğaya yaklaşmak için elektrik direklerine tırmandı. Boğaya ellerinde taşlarla saldıran vatandaşlar, zaman zaman azgın boğadan boynuz darbeleri yedi.

Bu arada, kaçan azgın boğa daha sonra boğa timi tarafından başına kement geçirilerek bir köşede yakalandı. 5 kişi boğayı zapt edemeyince azgın boğa iplerden kurtularak önüne gelene saldırmaya başladı. Boğa daha sonra boş bir alana kaçarak izini kaybettirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 15:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?