30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kaliteyi artırma kampı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hizmetlerde kaliteyi artırmak için kurum müdürlerini hafta sonu kampa aldı. Belediye Başkanı Fakıbaba, 'Müdürler Koordinasyon ve Yönetimin Gözden Geçirme Kampı'nda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yardımcıları ve 42 birim müdürü ile hafta sonu Harran Oteli'nde yapılan 'Müdürler Koordinasyon ve Yönetimin Gözden Geçirme' kampında belediye faaliyetleri ele alındı.

Toplantı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Fakıbaba, "Başkan yardımcıları, 42 birim müdürümüzün katılımlarıyla Harran Oteli'nde gerçekleştirilen toplantılar için kampa girdik. Kampın 1. gününde sabah oturumunda katılımcılara 'İmaj Eğitimi'nin sunumu yapıldı.

Daha sonraki oturumlarda ise her müdürlüğün 3 aylık faaliyetleri ayrı ayrı değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Oturumun 2. gününde 'Yönetimin Gözden Geçirme' toplantısı yapıldı. Toplantıda 8 Kasım 2005-11 Kasım 2005 tarihleri arasında Kalite Yönetim Müdürlüğü'nün 42 müdürlükte gerçekleştirdiği iç tetkikin sonuçları değerlendirildi" dedi.

Başkan Fakıbaba, toplantıda ayrıca, Şanlıurfa Belediyesi'nde uygulanan eğitim programları ve etkileri, kalite hedeflerinin gerçekleşme oranı, vatandaş memnuniyeti ve kaynakların yeterliliği konularında görüşler alınarak müdürlükler arası koordinasyonun arttırılmasının sağlandığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 16:54:44
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 16:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?