7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kurallara uydular

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde temizlik, çalışma düzeni ve müşteri memnuniyeti konularında duyarlı 18 esnafa teşekkür belgesi verdi.

Zabıta Müdürü Abdurrahman Ayıldağ ile birlikte sabahın erken saatlerinde rutin denetimlere katılan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, gerçekleştirdiği denetimlerde işyeri sahiplerine özellikle temizlik konusunda daha da duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

İşyerlerinin temizliği, çalışma düzenleri ve müşteri memnuniyeti yönünden sorun yaşanmayan işyerlerine belediye olarak teşekkür belgesi vermeyi uygun gördükleri belirten Fakıbaba, bu uygulamanın ileriki dönemlerde de devam edeceğini söyledi.

Başkan Fakıbaba, işyeri sahipleri ile gerçekleştirdiği sohbette, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları rutin denetimlerde amaçlarının ceza kesmek olmadığını, bu konunun kesinlikle yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirterek, zabıtanın asıl görevinin halka hijyenik ortamı sağlamak olduğunu vurguladı.

İşyeri sahipleri olarak işyerlerinde temizlik konularına daha da duyarlı davranılması gerektiğini belirten Başkan Fakıbaba, bu konuda hassasiyet gösteren 18 işyerine "Teşekkür" belgesi verdiklerini kaydederek, şartların uluslararası standartlara taşınması halinde "Mavi Bayrak" uygulamasına geçileceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 11:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?