7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kurbanlık boğa dehşeti

Şanlıurfa'da sahibinin elinden kaçan boğa, cadde ve sokaklarda vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Uluslararası İpekyolu'na giren azgın boğa, bir petrol istasyonunda başına çuval geçirilerek yakalanabildi.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfalı Halil Uncu tarafından hayvan pazarından alınan kurbanlık boğa, eve götürülürken sahibinin elinden kurtularak kaçtı. Azgın boğa, Beykapısı Mahallesi'nden Şanlıurfa'nın en işlek yerlerini geçerek Atatürk Bulvarı'na girdi. Burada sahibi ve vatandaşlar tarafından kovalanan boğa, daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ne, buradan da E-90 karayolunun bulunduğu İpekyol'a girdi. Azgın boğa, önüne geleni boynuz darbeleriyle yere yıktıktan sonra, kaçmaya çalışan vatandaşları kovaladı. kovaladı. Yoldan geçen herkesi boynuzlayan boğa, İspanya sokaklarını aratmadı.

Vatandaşlar azgın boğaya yaklaşmak için çöp bidonları ve otomobillerle üzerine yürüdü. Boğaya ellerinde sopalarla saldıran vatandaşlar, zaman zaman azgın boğadan boynuz darbeleri yedi. Uluslararası trafiği birbirine katan azgın boğanın son durağı bir benzin istasyonu oldu. Benzin istasyonunda vatandaşlara korkulu anlar yaşatan boğa, bir süre yanına kimseyi yaklaştırmadı. Bu arada demir ayaklıklarla boğaya yaklaşan bir kişi, ani bir atakla ipini yakalayarak bağladı. Azgın boğa daha sonra başına çuval geçirilerek sakinleştirildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 14:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?