5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Lüks ışığı altında dert dinledi

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Emrullah Cin ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle toplantıları düzenleyerek, lüks altında vatandaşların sorunlarını dinledi.
Demirel, Atatürk ve Hürriyet mahallelerinde düzenlenen mahalle toplantısına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Belediye Başkanı Emrullah Cin'den yapılmakta olan sokaklarının bir an önce bitirilmesini istedi. Mahalle sakinleri, ilçede elektrik sıkıntısının yaşandığını belirterek, başkandan elektrik kesintilerine çare bulmalarını istedi. Belediye Başkanı Emrullah Cin ise, "Şu anda da elektrikler kesik, fakat bizim yetkimiz yok ama yine de size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Belediye çalışmalarına değinen Başkan Cin, "Yaklaşık 6 ay önce bu sokakların çoğuna kanalizasyon döşedik. Zeminin oturmasını bekliyoruz. Taktir edersiniz ki sizler de tarlalarınızı ekmeden önce sürersiniz ve belli bir süre bekletirsiniz. Zemin iyice oturduktan sonra sokaklara bazalt ya da kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Ayrıca biz kanalizasyon gibi çalışmalar için devletten hiçbir destek alamıyoruz. Bu çalışmaları kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bu sizin eseriniz, biz belediyede sizlerin temsilcileriniziz. Bizlerden hesap sormak en doğal hakkınız. Benden sonra gelecek olanlara da hesap sorun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 15:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?