7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Nikahı başkan kıydı

Şanlıurfa'da 2 genç, tanıştıkları kafedeki masada nikahlarını kıydırarak evliliğe adım attı. Birbirlerini ilk kez kafede görerek aşık olan Nesrin Peker ve Veli Değirmenci çifti, yine aynı masada birbirlerine ömür boyu mutluluk için "evet" dedi.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Veli Değirmenci (35) bir arkadaşının vasıtasıyla 25 yaşındaki kimya öğretmeni Nesrin Peker ile buluşmaya karar verdi. Değirmenci ve Peker, buluşma yeri olarak kentte bulunan Mado Pastahanesi'ni seçti. İlk kez birbirlerini gören çift, üst katta bulunan köşedeki masada oturarak uzun süre sohbet etti. 6 ay boyunca aynı masada görüşen çift, birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf ederek evlenme kararı aldı. Nikah için tanıştıkları kafeyi seçen çift, burada evliliğe ilk adımlarını attı.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın kıydığı nikah töreninde duygularını anlatan Veli Değirmenci, aşık olduğunu ve çok sevdiğini söyleyerek, "Nesrin ile ilk kez bu masada tanıştım. Bu masada onu sevmeye başladım ve aşık oldum. Bu masanın uğruna inandığım için sürekli hep bu masada buluştuk konuştuk dertleştik. Hatta bazen bu masada oturanları gördüğümüz zaman çok kıskanırdık, zorumuza giderdi. 'Burası bizim masa' derdik. Bugünde kafe işletmecileri sağolsun bu masayı bizim için hazırladı. Şimdi de bu masada onunla birlikte bir ömür geçirmek için evet diyeceğim. Allah herkese böyle bir mutluluk nasip etsin" diye konuştu.

Kafede böyle bir ilginç evliliğe şahit olan müşteriler ise bu manzara karşısında duygularını gizleyemedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 12:28:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?